Aftenmenu

Gældende fra onsdag d. 1. maj til og med fredag d. 31. maj 2024
Sæson menu
Postevand ad libitum kr. 12,- pr person
Mineralvand 45,- pr kande

Forret:

Smørstegte hvide asparges med lun terrine af bakskuld & torsk,
sprød bakskuld-crumble, agurkerelish & sauce mousseline
2022 Riesling, Haart, Mosel, Tyskland

Forret/Mellemret:

Marineret sprødstegt kylling med radise & æble salat, ramsløgscreme,
sød kartoffel & lun asiatisk inspireret sauce
2021 Barbera/Syrah, Prunotto Estate, Piemonte, Italien

Hovedret:

Duet af rødvins-braiseret oksecuvette & timian-stegt oksefilet med nye gulerødder,
grønne asparges, brunet spidskål, råsyltede tyttebær & rødvinssauce
2020 Cabernet Franc, Domaine du Mortier, Loire, Frankrig

Oste:

5 slags danske oste med tilbehør
2020 Shiraz Tawny, Trentham, Murray Darling, Australien

Dessert:

Vanille panna cotta med rabarber i forskellige variationer –
fromage, is, skum, syltet & marineret
2017 Sauvignon blanc/Sémillon, Château Piaut, Bordeaux, Frankrig

Til alle hovedretter serveres sauce & kartofler ved siden af

2 retter kr. 395,-
2 retter med vinmenu kr 595,-

3 retter kr. 485,-
3 retter med vinmenu kr. 745,-

4 retter kr. 555,-
4 retter med vinmenu kr. 915,-

5 retter kr. 635,-
5 retter med vinmenu kr. 1.085,-

 

A la Carte

Forret:

Ho Kro´s hjemmerøgede laks med mild mango/chilisalsa,
rørt friskostcreme, cashewnødder & rugbrødschips
Tillægspris kr. 20,-

Hovedret:

Dagens lyse fisk i filet stegt i rugmel med asparges frikassé,
syltede rødløg, dildolie, ristede kikærter & hvidvinssauce

Tillægspris kr. 30,-

Dessert:

Ho Kro´s is-tallerken med 3 slags is & tilbehør
Tillægspris kr. 20,-

Eksempel på tillægspris:
2 retters menu med kroens hjemmerøget laks til forret
& duet af rødvins-braiseret oksecuvette til hovedret

2 retter kr. 395,- + kr. 20  i tillæg for laks – i alt kr. 415,- for 2 retter

Børneretter (serveres til børn under 12 år)

Panko-paneret fisk med grøntsagsstave, pommes frites eller pasta  90,-
Kødsovs med grøntsagsstave, pommes frites eller pasta 90,-

Børne is – Hjemmelavet is efter kokkens valg 70,-

 

Frokostkort

Fiskerens frokost – duet af 2 slags fisk både kold & varm –
anrettet med hjemmelavet tilbehør kr. 215,-

Frokostanretning med 2 slags fisk, 2 slags kød & 2 slags oste
både kold & varm anrettet med hjemmelavet tilbehør 265,-

Ho Kro´s hjemmerøgede laks med mild mango/chilisalsa,
rørt friskostcreme, cashewnødder & rugbrødschips 145,-

2 stk bakskuld med citron, remoulade, syltetilbehør & rugbrød 195,-

Sandwich med pulled pork, ristet toast, agurk, tomat & krydderurtemayonnaise 175,-

Der serveres rugbrød og hjemmebagt brød til alle retter

Desserter
Dagens kage 70,-

Hjemmelavet is efter kokkens valg 70,-

2 slags oste med tilbehør 95,-

Børneretter (serveres til børn under 12 år)

Panko-paneret fisk med grøntsagsstave, pommes frites eller pasta 90,-

Kødsovs med grøntsagsstave, pommes frites eller pasta 90,-

 

 

 

Åbningstider

Der kan være ændringer i åbningstiderne – tryk her

Vi spiser personalemad mellem 17.00 og 17.45, derfor ingen servering i dette tidsrum
Sidste bordbestilling til frokost er kl. 14.00
Sidste bordbestilling til aften er kl 20.00
Vi lukker når sidste gæst er gået

OBS: På vores lukkedage tjekker vi stadig mails samt aflytter beskeder på telefonsvaren.

Første åbningsdag i 2024 er torsdag d. 8. februar

Vinter 2024
Februar & Marts
Torsdag – Fredag fra kl 18
Lørdag 12- 14 og fra kl 18
Søndag 12 – 17

Forår 2024
April & Maj & Juni
Onsdag – Torsdag fra kl 18
Fredag – Lørdag 12 -14 og fra kl. 18
Søndag 12 – 17
Ferielukket fra d. 9. juni til og med d. 14. juni

Sommer 2024
Fra 1. juli & til og med 11. august
Onsdag – Lørdag 12 -14 og fra kl 18
Søndag 12 – 17
Fra 12. august:
Onsdag – Torsdag – Fredag fra kl 18
Lørdag 12 -14 og fra kl. 18
Søndag 12 – 17

Efterår 2024
September & Oktober
Onsdag – Torsdag – Fredag fra kl 18
Lørdag 12 -14 og fra kl. 18
Søndag 12 – 17
Ferielukket fra 29. september til og med 6. oktober
Uge 42: holder vi også åbent til frokost onsdag, torsdag og fredag

Vinter 2024
November & December
Torsdag fra kl. 18
Fredag – Lørdag 12 -14 og fra kl 18
Søndag 12 – 17